Wij staan klaar
voor jou

Ons team

Tandarts, paardencoach met systemische kijk en bezielster van IDENTITY

Sofie

“Genezen en groeien doe je met bekwame hulp, maar vooral met zelfkennis, zelfliefde en een flinke schep speelsheid. Ook voor die laatste drie zijn de dieren en ik er graag voor jou.”

Ik volgde, vrij onverwacht in de voetstappen van mijn ouders, de opleiding tandheelkunde aan de KU Leuven. Via dans, sjamanisme, reiki, (paarden)coaching en psycho-energetica vond ik mijn innerlijke rust bij de paarden. Ik combineer mijn medische praktijk als tandarts met systemische coaching met een kleine bende authentieke IJslanders. Paarden die bekend staan voor hun robuuste karakter, temperament en dienstbaarheid. Hun lessen komen me elke dag van pas in mijn praktijk en daarbuiten.

Voedingsdeskundige

Els

“Gezonde voeding is essentieel voor een mens. Maar ook te weinig voeding op het vlak van aandacht, vertrouwen, vreugde … kan zich tonen in je eetpatroon en via je lichaam dat zich niet houdt aan zijn natuurlijke gewicht. Een dieet is niet de oplossing, jezelf letterlijk en figuurlijk beter voeden wel.” 

Ik ben van opleiding diëtiste, haalde ook een diploma in boekhouden en werk al jaren als secretaresse. Het draait bij mij dus allemaal om balans. Mijn grootste passie is mensen hun liefde voor voeding herstellen. Hen opnieuw een gezonde band met voeding laten beleven. Niet meer, niet minder. De rest komt dan vanzelf. 

Office manager

Stefanie

“Mensen met liefde en geduld bij zichzelf brengen is mijn gave. Daarom voel ik me zo thuis in de praktijk van mijn zus. De mensen van IDENTITY meer tijd en ruimte geven om hun ding te doen, dat doe ik met plezier.” 

Ik ben master in lichamelijke opvoeding met als specialisatie sport- en recreatiemanagement, zwemmen, reddend zwemmen en sportfunctionaris. Al meer dan 20 jaar zet ik jong en oud in beweging door allerlei sportieve activiteiten te organiseren. Een passie! Ik doorzwom al heel wat watertjes en kwam in de fase van zelfreflectie: waar draait het nu eigenlijk om, ‘het leven’? Welk pad te bewandelen? Sofie stelde dé vraag: waar word je blij van, wat geeft je energie? Mijn antwoord: “Ik krijg energie van het gelukkig maken van andere mensen. Van hen een boost geven om hun betere ‘zelf’ te worden, en zo een glimlach op hun gezicht te toveren.” Dat was meteen de geboorte van mijn bedrijfje 2-2GO. 

Onze assistent met hoge aaibaarheidsfactor 

Lúi 

“Spelenderwijs en altijd vrolijk
sta ik je bij.”
 

Ik word opgeleid tot Dental Therapy Dog bij TiLT vzw en ken het geheim van aaien als geen ander: het maakt het gelukshormoon endorfine vrij. Dat heeft een geruststellend en rustgevend effect, een zegen voor kinderen en volwassenen. Zo help ik graag een pootje mee. Uiteraard waakt Sofie hierbij over de hygiëne. 

Meer lezen over het effect van een praktijkhond? Klik hier 

Onze intuïtieve co-coaches 

Prenna,
Knár
en Jax 

“Wij spiegelen graag wat gezien mag worden.” 

We staan allen te trappelen om je te helpen bij het op één lijn krijgen van je hoofd, je hart en je buik. 

WE WERKEN MET JOU
ALS GEHEEL,
NIET ENKEL MET
JE GEBIT OF
SPIJSVERTERING. 

Netwerk

ONZE WAARDEVOLLE
PARTNERS BUITENSHUIS

Gezondheidspraktijk VITA 

Psycholoog/psychotherapeut Yannic van Gils 

Lifecoach Hilde Goris 

We hebben nog plek voor
gelijkgestemde (para)medische en therapeutische partners. 

Voel je je geroepen?
Laat het ons weten via
sofie@praktijkidentity.be